Spider-Man-Far-From-Home-Tom-Holland-Zendaya-Jacob-Batallon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Spider-Man-Far-From-Home-Tom-Holland-Zendaya-Jacob-Batallon

Schattig: Cast van Spider-Man: Far From Home knuffelt met puppies in video-interview

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ook al plaatsen we bij Superguide niet graag andermans interviews, voor dit filmpje van Collider.com maken we graag een uitzondering. Deze website, die sowieso al één van de beste online filmnieuwsbronnen is, heeft een wel heel opmerkelijk interview gedaan met de cast van Spider-Man: Far From Home. Tijdens het vraaggesprek laat de interviewer Tom Holland, Zendaya (met roodgeverfd haar om die Little Mermaid-geruchten nog even op te stoken) en Jacob Batalon knuffelen met puppies. Het is voor het goede doel en Collider moedigt iedereen aan om het te embedden op hun sites, dus wij doen volop mee!

Therapiehonden van Therapaws

De bedoeling van het interview is om naast aandacht voor Spider-Man: Far From Home ook publiciteit te genereren voor Therapaws, een Londense stichting die honden inzet als therapie om de levens van zieken en ouderen op te vrolijken. Een goed initiatief dus!

Spoilerkoning

De interviewer begint met de opmerking dat hij niet te veel over de film wil vragen omdat hij spoilers wilt voorkomen “Dan kun je mij beter geen vragen stellen”, zo reageert spoilerkoning Tom Holland adrem. Na een eerste vraag richten de acteurs hun aandacht al snel op de hondjes. Verwacht dus niet dat je tijdens het kijken hiernaar ook maar iets wijzer wordt over de nieuwe Spider-Man film. Het geluid in het filmpje is ook al niet super, omdat je de hele tijd vrolijke viervoeters hoort rondlopen. Maar als je graag Marvel-sterren ziet knuffelen met schattige hondjes, dan ben je hier aan het goede adres!

Lees verder