Rob Kemps

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Kemps
BN'ersVI

SBS6 bevestigt na onthulling Derksen: nieuw programma voor Rob Kemps

|
|

Laatste update:

Johan Derksen verklapte het gisteren - op geheel eigen wijze - al en het blijkt ook te kloppen: SBS6 werkt inderdaad aan een nieuw programma voor Snollebolleke Rob Kemps.

De zender komt op een later moment terug op de inhoud daarvan, zo laat een woordvoerder weten in een reactie op de uitzending van Vandaag Inside van dinsdagavond, waarin Johan Derksen riep dat er een talkshow met de zanger van Snollebollekes komt. "SBS6 is bezig met een nieuw programma met Rob Kemps. Zodra wij meer over het programma te melden hebben, komen wij hier vanuit SBS6 op terug", aldus de Talpa-woordvoerder aan het ANP.

Derksen gaat los

In Vandaag Inside vertelde Johan onder de indruk te zijn van Rob, maar hij vond wel dat de presentator kritisch moet blijven op wat hij wel en niet aanpakt. "Rob Kemps, die moet heel erg uitkijken. Die heeft op mij een verpletterende indruk gemaakt in Slimste Mens en Chansons. Dat was ook leuk", legde Johan uit. Daarna ging hij los op de talkshow zelf, die hij "kansloos" noemde. "Er komt een talkshow aan en dat weet ik, want hij wilde mij er graag in hebben. Ik wil hem best wel helpen, maar ik heb het format gezien. Dat wordt een hele grote tv-flop. (...) Die jongen, daar wordt roofbouw op gepleegd. Iemand doet een programma goed en dan moet hij overal ingezet worden."

Volgens Johan draait het programma om 'tien vragen'. "Nou: in de schoolkrant zouden ze het weggooien." Het is nog niet bekend wanneer Robs nieuwe show op tv komt.

Je ziet Vandaag Inside elke werkdag rond 21.30 uur op SBS6.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder