Sarah Jessica Parker doorbreekt stilte over Sex and the City 3

Veronica Superguide logo
Sarah Jessica Parker doorbreekt stilte over Sex and the City 3

Sarah Jessica Parker doorbreekt stilte over Sex and the City 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgens een anonieme bron had de cast van Sex and the City afgelopen december getekend voor een derde bioscoopfilm. Sarah Jessica Parker maakt nu korte metten met die geruchten!

In december schreven verschillende entertainmentsites dat er in het geheim druk werd gewerkt aan een derde Sex and the City-film. Een anonieme bron had verklaard dat het script was goedgekeurd en dat de vier hoofdrolspeelsters allemaal weer van de partij waren. Uit een interview dat hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker onlangs gaf, blijkt de anonieme bron misschien iets te optimistisch is geweest over Sex and the City 3.

Geen script

“De waarheid is dat er geen script is. Er is zelfs nooit een script geweest!”, onthulde Sarah Jessica Parker in een rode-loperinterview tijdens de Golden Globes. Toch is het plan voor een derde film over de amoureuze avonturen van Carrie en haar hartsvriendinnen nog niet helemaal van de baan. “Het kan altijd nog, maar de tijd moet er wel rijp voor zijn. De grote vraag is dus vooral: wanneer? We zullen zien.”

Lees verder