Sansa Stark bevestigt: Laatste seizoen Game Of Thrones definitief in 2019

Veronica Superguide logo
Sansa Stark bevestigt: Laatste seizoen Game Of Thrones definitief in 2019

Sansa Stark bevestigt: Laatste seizoen Game Of Thrones definitief in 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Na het zevende seizoen Game Of Thrones is de winter eindelijk gearriveerd. En het wordt een lange zit… Wat iedereen vreesde blijkt werkelijkheid: het laatste seizoen verschijnt écht pas in 2019.

In een interview met Variety bevestigt Sophie Turner, die Sansa Stark speelt, wat fans eigenlijk al vreesden… Volgens de actrice verschijnt Game Of Thrones definitief pas in 2019. De voorbereidingen begonnen in oktober; Turner denkt dat er nog een maand of zes, zeven gefilmd wordt voor het laatste seizoen.

My Sweet Summer Child

Liam Cunningham, oftewel Ser Davos, zei een tijdje geleden al dat 2018 erg krap zou worden. Nu Turner het zo stellig zegt, hoeven we er eigenlijk niet meer aan te twijfelen.

Op de set merkt Turner trouwens goed dat het achtste seizoen het allerlaatste is. De acteurs blijven langer hangen, en gaan geregeld met z’n allen uit eten of leuke dingen doen. Het besef dat dit de laatste maanden zijn voor de serie zit er goed in!

Spoiler alert voor mensen die niet bij zijn met Game Of Thrones

Over de avonturen van Sansa Stark in het nieuwe seizoen Game Of Thrones wilde Turner natuurlijk niet veel kwijt. Nadat ze in het vorige seizoen afrekende met de listige Littlefinger, staat ze nu op eigen benen. De jonkvrouw krijgt te maken met ‘een dreiging’, en heeft moeite om die zonder de raad van haar voormalig adviseur te stoppen. Volgens Turner is het geen politieke dreiging, wat zou kunnen betekenen dat de White Walkers in aantocht zijn. 

Turner is in november 2018 te zien als Jean Grey in Dark Phoenix, het vervolg op X-Men: Apocalypse.

Lees verder