Samantha de Jong Barbie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong Barbie

Samantha de Jong (Barbie) vertelt hoe het gaat na auto-ongeluk

|
|

Laatste update:

We lieten je eerder al weten dat Samantha de Jong zwaargewond was geraakt na een auto-ongeluk. Gelukkig is Barbie inmiddels niet meer in levensgevaar. Sterker nog: ze is zelfs alweer aanspreekbaar! Ze vertelt daarom zelf hoe het nu met haar gaat.

Barbie betrokken bij heftig auto-ongeluk

Zoals gezegd raakte Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, zondagavond zwaargewond na een auto-ongeluk. Aangezien de realityster inmiddels weer aanspreekbaar is, doet ze haar verhaal aan Shownieuws. Barbie laat weten dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. Ze heeft echter wel flink wat letsel overgehouden aan het auto-ongeluk, namelijk een hersenschudding, een gebroken rib en meerdere gekneusde rug- en nekwervels.

Samantha weet amper nog iets van auto-ongeluk

Samantha zat overigens niet zelf achter het stuur. Ze was bijrijder toen de auto tegen een vangrail klapte. Van het ongeluk zelf kan ze zich echter nauwelijks iets herinneren: “Ik herinner mij de klap tegen de muur en dat ik door de auto heen vloog met mijn hoofd tegen de ruit. Daarna werd ik de volgende dag pas wakker in het ziekenhuis.”

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Barbie nog wel met letsel in ziekenhuis

De twee mannen bij wie Barbie in de auto zat, hebben het ziekenhuis inmiddels verlaten. Het is nog onduidelijk hoe lang de realityster nog moet blijven. We wensen haar in ieder geval veel sterkte met haar herstel!

Lees verder