Ryan Reynolds als Deadpool in Honest Trailer van Logan

Veronica Superguide logo
Ryan Reynolds als Deadpool in Honest Trailer van Logan

Ryan Reynolds als Deadpool in Honest Trailer van Logan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De mannen van Honest Trailers zijn inmiddels bij hun 200ste trailer aanbeland. Wolverine-film Logan moet deze keer op het hakblok en niemand minder Deadpool himself helpt een handje mee. Bekijk 'm hierboven.

Mel Gibsons Gezichtsbeharing

Logan is eindelijk te krijgen op Digital HD. Hoog tijd voor Honest Trailers om de film eens flink in de zeik te nemen. Volgens Honest Trailers zijn Wolverines grootste vijanden dit keer onder andere bloederige hoestbuien en gezichtsbeharing waar Mel Gibson trots op zou zijn. Kortom: hoe flauwer, hoe beter.

Deadpool

Toch is het best pittig om een goede film als Logan af te zeiken. Gelukkig is daar Ryan Reynolds’ Deadpool, die iedere kans pakt om Hugh Jackman en zijn vertolking van Wolverine eens flink in het ootje te nemen. De gasten achter Honest Trailers hadden zijn nummer ergens liggen en zo gezegd, zo gedaan: Ryan Reynolds belt halverwege de trailer even in.

De twee nemen elkaar trouwens vaker in de zeik op social media:

Logan

Logan is de allerlaatste Wolverine-film met Hugh Jackman. De film en Hugh’s performance werden door filmcritici ontzettend goed ontvangen. De film gaat over een stervende Wolverine die de hoop heeft verloren totdat hij een wel heel bijzonder meisje ontmoet… Bekijk de trailer hieronder.

Lees verder