Rutger Castricum reageert op kritiek Vandaag Inside optredens

Rutger Castricum lijkt het goed naar zijn zin te hebben bij de mannen van Vandaag Inside. Volgens sommige mensen zelfs iets té goed. Gisteravond in Vandaag Inside reageerde hij op de kritiek. 

Rutger Castricum in Vandaag Inside
© Talpa

Hij heeft het al vaker opgenomen voor Johan en eerder gaf Rutger al eerder eerlijk toe maar wat mee te lullen met het VI-trio. Victor Vlam vindt dat maar wat irritant. In zijn podcast De Communicado’s uitte hij zijn ergernis. "Ik wil gewoon tomaten naar de tv gooien!” Victor vindt het 'bijzonder irritant' dat de presentator om alles meelacht.

Kritiek

In Vandaag Inside reageerde de tv-klier op de kritiek. “Er ligt druk bij jou, je kruipt Johan te veel in zijn reet lees ik overal”, begon Wilfred. “Daar lijkt me niet zo veel mis mee”, antwoordde Rutger. “Ja, nou ja, kijk: ik rij hier met een lach naartoe en ik rij hier ook met een lach weg." 

Moeilijke lach

“Ik wou dat ik dat ook had”, grapte Johan waarop Rutger wederom begon te lachen. “O, ik mag niet lachen”, corrigeert hij zichzelf. “En die moeilijke lach die ik dan heb, want daar gaat het dan ook over, heb ik al wel 43 jaar en daar maken mijn vrienden ook wel grappen over al. Het is niet dat ik dat inzet ofzo.”

Inhouden?

Hij lacht niet alleen om Vandaag Inside wanneer hij in de studio zit, ook thuis houdt hij het niet meer. “Ik lig dan ’s avonds in bed en dan moet ik er ook vreselijk om lachen. Ik vind het ook heel erg leuk. En dan zit ik hier, ja, moet ik dan mijn lach inhouden?”

Vandaag Inside is iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6.