RTL reageert op ophef slotaflevering Gordon Gaat Trouwen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL reageert op ophef slotaflevering Gordon Gaat Trouwen

RTL reageert op ophef slotaflevering Gordon Gaat Trouwen

|
|

Laatste update:

De ontknoping van Gordon gaat trouwen... maar met wie? schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. RTL heeft vandaag spijt betuigd tegenover de fans die zich bekocht voelen.

Spanning

Meer dan twee miljoen mensen zaten gisteravond aan de buis gekluisterd voor de slotaflevering van Gordon Gaat Trouwen. Zou hij de hartelijke Rogier of toch de temperamentvolle Manuel kiezen? De bruidegom in spe hield de kandidaten, zijn bruiloftsgasten en natuurlijk ook de kijkers tot het laatste moment in spanning. Maar toen Gordon verklaarde dat hij besloten had om helemaal af te zien van een huwelijk, voelde veel trouwe kijkers zich flink in de maling genomen.

Teleurstelling

Vandaag verklaarde RTL dat ze zich best kunnen voorstellen dat de uitkomst voor sommige kijkers een teleurstelling is geweest. "In de periode na de opnames in Zuid-Afrika hebben de makers zich gehouden aan de opzet van het programma om de uitkomst kost wat kost geheim te houden", zo staat in een statement. "Wij wilden zelf niet de spoiler zijn van het einde. Als we daarin kijkers het gevoel hebben gegeven dat ze voor de gek zijn gehouden, dan spijt ons dat."

Serieus

RTL staat trouwens wel achter de beslissing van Gordon om niet te gaan trouwen, ook al was dat wel de bedoeling van het programma. "Het huwelijk is een serieuze aangelegenheid. Niemand mag zich ooit gedwongen voelen, wat de omstandigheden ook zijn, om een dergelijke verbintenis aan te gaan zonder 100 procent overtuigd te zijn."

Lees verder