RTL komt met seniorenversie van The Voice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
RTL komt met seniorenversie van The Voice

RTL komt met seniorenversie van The Voice

|
|

Laatste update:

Vandaag onthulde Talpa dat er een seniorenversie van The Voice of Holland in de maak is. Deze spin-off van de razend populaire talentenjacht gaat volgend jaar van start!

Kijkcijferkanon

John de Mol heeft goud in handen met zijn internationale kijkcijferkanon The Voice. Deze talentenjacht is al in 180 landen te zien in niet minder dan 67 verschillende versies. Ook The Voice Kids is een regelrechte hit. Deze spin-off kent bijna veertig edities in verschillende landen over de hele wereld. Volgend jaar komt daar nog een derde variant bij: The Voice Senior!

Wereldpremière

Producent Talpa presenteerde het tv-format vandaag op een tv-beurs in Cannes. Zoals de titel al weggeeft, zullen hier talenten op leeftijd strijden om de titel. De deelnemers aan dit programma mogen dan ook niet jonger zijn 65 jaar. Deze spin-off zal voor het eerst te zien zijn in Nederland. In het najaar van 2018 beleeft The Voice Senior zijn wereldpremière op RTL 4.

De reguliere versie van The Voice of Holland wordt natuurlijk ook niet vergeten. Het nieuwe seizoen is vanaf komende vrijdag te zien bij RTL 4!

Lees verder