Jan Kooijman

Veronica Superguide logo
Jan Kooijman

RTL is boos: Jan Kooijman wil niet meedoen aan Dance Dance Dance

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jan Kooijman vertelt in een interview met LINDA dat RTL niet heel blij is met de acteur. Hij weigert namelijk mee te doen aan het populaire programma Dance Dance Dance.

Geen kandidaat

De presentator werd gevraagd of hij en zijn vriendin Henna als kandidaten in de show wilden verschijnen, maar Jan vond dit niet eerlijk. Hij is namelijk jarenlang professioneel danser geweest. De enige rol die hij eventueel in het dansprogramma wilde spelen is dat van jurylid.

RTL is boos

Die mening werd niet gedeeld door RTL en hem ook totaal niet in dank afgenomen. "Er werden dingen tegen me gezegd die misschien niet zo gemeend waren, maar waar ik wel van schrok. Even voelde ik me kwetsbaar, maar ik koos toch voor mijn principes." Gaat RTL nu mensen chanteren voor hun kijkcijfertjes?!

Altijd dankbaar

Kooijman is al een tijdje geleden overgestapt naar de KRO-NCRV om meer maatschappelijk betrokken programma’s te gaan maken. Volgens eigen zeggen heeft hij het daar naar zijn zin, maar zal hij RTL altijd dankbaar zijn voor de mooie kansen die hij daar heeft gekregen. 

Lees verder