Roy Donders wordt papa: voer voor realityshow?

Door Birgit Roobol
Roy Donders
© Brunopress

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. De Stylist uit het Zuiden is niet alleen smoorverliefd op zijn Michelle (een vrouw!), hij wordt óók nog papa. Ons Royke moet er zelf ook nog een beetje van bijkomen, zo laat hij zien in zijn vlog. Als dat geen voer voor een realityshow is?!

Van traag zaad naar superzaad

Michelle was binnen de eerste maand al zwanger en dat was nogal een verassing. Je weet ’t natuurlijk nooit, maar Roy had zijn zaad laten testen in het ziekenhuis en kreeg te horen dat het nogal traag was. “Van langzaam werkend traag zaad naar superzaad”, aldus de Tilburgse huispakkenkoning. Een dubbele verrassing dus.

Baby Donders op tv

Roy werd bekend bij het grote publiek met zijn realityshows. Maar zo snel als hij opkwam, verdween hij ook uit de spotlights.

Nu houdt hij ons goed op de hoogte van zijn leven via zijn vlogs, maar in RTL Boulevard hinten ze ook naar een realityserie. SBS geeft aan dat er vooralsnog geen sprake van is, maar wat niet is, kan natuurlijk nog wel komen. Wie weet?! En wij zijn ook nog wel benieuwd: wordt er al gewerkt aan een huispakkenlijn voor baby’s?

Bron: RTL Boulevard

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.