Rose Leslie en haar echtgenoot Kit Harington.

Veronica Superguide logo
Rose Leslie en haar echtgenoot Kit Harington.

Rose Leslie verlaat juridisch drama The Good Fight

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Rose Leslie verlaat de populaire advocatenshow The Good Fight! Aan het einde van het derde seizoen verhuisde ze, maar de serie blijft haar personage Maia niet volgen… Tegenvaller voor Leslie, en haar man Kit Harington.

Kit Harington, oftewel Jon Snow uit Game Of Thrones, zit momenteel even zonder werk; na Game Of Thrones speelde hij toneel en bezocht hij zelfs een afkickkliniek omdat het niet zo best met hem ging.

Rose Leslie, die vorig jaar met Harington trouwde, had een zeer mooie rol te pakken in The Good Fight, de opvolger van de populaire show The Good Wife.

The Good Fight

In het derde seizoen waren er veel problemen tussen haar personage Maia, en hoofdpersoon Diane Lockhart (Christine Baranski), door toedoen van louche advocaat Roland Blum (Michael Sheen). Aan het einde van het seizoen vertrekt ze vanuit Chicago naar Washington D.C.

Dit verblijf duurt langer dan gehoopt, want nu is bekend dat ze in het komende seizoen helemaal niet meer voorkomt. Onbekend is of ze op een later tijdstip nog wel aanschuift. Het lijkt er niet op, want in Saturday Night Live hintte de actrice al op haar ontslag. Ze vroeg Kit wat ze nu voor geld moesten doen, nu Game Of Thrones zou eindigen!

Vooralsnog zijn Kit en Rose dus even een tijdje niet meer te zien! The Good Fight is in Nederland te volgen via Videoland. Het vierde seizoen wordt in maart volgend jaar verwacht.

Lees verder