Rob Goossens zet vraagtekens bij uitspraken Jaimie Vaes: 'Ze gebruikt haar zoon om haar verhaal te doen'

Het houdt de gemoederen weer flink bezig de afgelopen dagen; het conflict tussen Jaimie Vaes en Lil' Kleine. Na een openhartig interview van Jaimie met Robbert Rodenburg zet Rob Goossens vooralsnog vraagtekens bij de uitspraken van de influencer. 

Door Lise Knipping
Jamie Vaes

Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Jaimie zélf de beruchte video (waarin overduidelijk te zien was dat Lil' Kleine haar mishandelde) lekte naar juicekoningin Yvonne Coldeweijer. Sindsdien zijn er discussies rondom de video ontstaan. Is ze nu met haar hoofd tussen de autodeur gekomen of heeft de media dit ervan gemaakt? Iedereen zegt wat anders, dus stapte Jaimie zelf naar Robbert om haar verhaal te doen in zijn YouTube-programma Open Kaart

Vraagtekens

Het interview bleef natuurlijk niet onopgemerkt bij Veronica Superguide-columnist Rob Goossens. Aan de desk bij RTL Boulevard vertelt hij dat hij best begrijpt waarom Jaimie de video zelf uitlekte. "Het heeft haar wel geholpen om daar weg te blijven. In dat opzicht snap ik het nu door dat interview beter wat ze destijds heeft gedaan", zegt Rob over het openhartige gesprek. Toch bleef hij ook achter met vragen na het zien van Open Kaart. "Wat ik minder goed begrijp is hoe het nu precies zat met de autodeur. (...) Ze zegt nu dat het nooit zo is geweest, maar Jaimie heeft het ook nooit proberen recht te zetten."

'Waarom?'

Het bleef niet alleen bij de uitspraken over het beruchte filmpje, maar ook de zoon van Jaimie en Jorik Scholten (hoe de rapper echt heet) kwam aan bod tijdens het interview. Zo vertelde Jaimie over het autisme van haar zoon en hoeveel zorgen ze al had voor hem. Ze benadrukt erbij dat de situatie met haar ex hem niet veel goed heeft gedaan en dat haar zoon daar veel van heeft meegekregen. Die antwoorden keurt Rob volledig af: "Ik schrok me te pletter toen ik dit hoorde. Vooral omdat ik het erg vind voor haar zoontje Lío, maar ook omdat ze dit deelt. Iedereen die in de toekomst te maken krijgt met Lío heeft dit al gezien. Je gebruikt toch weer je zoon om je verhaal te doen. (...) Waarom in vredesnaam vertellen dat die arme jongen, ondanks dat hij drie is, nog steeds niet praat of dat hij tekenen van autisme vertoont?"

Benieuwd naar het hele interview met Jaimie Vaes? Check het hieronder:

RTL Boulevard is iedere dag rond 18.35 uur te zien op RTL 4.