Rob Goossens - RTL Boulevard - Giel Beelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rob Goossens - RTL Boulevard - Giel Beelen

Rob Goossens: 'Anouk wil alleen maar wraak nemen op Johan'

|
|

Laatste update:

Het wordt er niet gezelliger op in BN'er-land. Eerst haalde Johan Derksen uit naar Akwasi, vervolgens sprongen o.a. Anouk, Glennis Grace en Arie Boomsma voor hem in de bres door op Instagram uit te halen en nu bemoeit Rob Goossens zich er via de Telegraaf weer mee. Het houdt maar niet op! 

Anouk is al jaren uitgesproken over Zwarte Piet en kon het van de week dan ook niet laten om te reageren op de uitzending op een enorm flauwe grap van de mannen van Veronica Inside én dan met name van Johan Derksen. "Wat slecht. Om te kotsen dit", schreef de zangeres op haar Instagram. "Are you fucking for real?" Ze was er duidelijk net als diverse andere BN'ers helemaal klaar mee.

Olie op het vuur

Rob Goossens, die onlangs zelf nog behoorlijk wat kritiek kreeg, gooit vandaag nog wat olie op het vuur. Hij beweert dat Anouk dit alleen maar zegt om "een gram uit de Derksen-rel te halen". "Opvallend genoeg allemaal BN'er die de maat zijn genomen bij Veronica Inside, dus je kunt je wel afvragen: zijn ze nu principieel tegen dit statement of zijn ze hun gram aan het halen tegen iemand die ze toch al niet mochten?" Rob denkt het antwoord wel te weten: "Ik denk dat het voor driekwart dat laatste is. Ik denk dat honderd mensen op televisie dezelfde foute grap hadden kunnen maken en dan was er geen gezeik over geweest. Alleen omdat het Johan Derksen is, dachten ze: we pakken hem met zijn allen."Beluister hier het hele fragment van Rob.

Vervolg

Dit gaat vast nog een staartje krijgen, want de acties van Anouk, Glennis Grace en Arie Boomsma hebben er nu in ieder geval voor gezorgd dat diverse adverteerders hun geldkraan dichtdraaien voor VI. "Wij begrijpen jullie verontwaardiging en woede als reactie op wat gezegd is bij Veronica Inside. Wij distantiëren ons er uitdrukkelijk van en willen niet meer adverteren rond dit programma", verklaarde één van de adverteerders vandaag.

Lees verder