k.j. apa zit aan tafel met een groen-bruinachtig shirt aan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
k.j. apa zit aan tafel met een groen-bruinachtig shirt aan

Riverdale's KJ Apa te zien in trailer The Last Summer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

KJ Apa, die we vooral kennen als Archie uit Riverdale, stapt uit zijn vertrouwde rol en verschijnt in de nieuwe Netflix Original The Last Summer! De eerste beelden zijn vrijgegeven door Netflix en ook de releasedatum is bekendgemaakt. Exciting!

Romcom boost 

Netflix geeft het romantische komedie genre de laatste tijd een flinke boost. Met het megasucces van To All The Boys I’ve Loved Before en The Kissing Booth vorig jaar, én The Perfect Date die morgen verschijnt, hebben we niets te klagen. Met The Last Summer in het verschiet wordt het aanbod alleen maar beter!

Nog even geduld... 

Vrijdag 3 mei is het de beurt aan The Last Summer, dan wordt de film toegevoegd aan het Netflix-aanbod. De film gaat over een groep tieners die net de middelbare school hebben afgerond, en na de zomervakantie vertrekken naar de universiteit. Allemaal willen ze nog één keer optimaal genieten van hun zomer die in het teken zal staan van vriendschap en romantiek. Naast KJ Apa zijn de andere hoofdrollen voor Maia Mitchell (The Fosters), Jacob Latimore (The Chi), Halston Sage en Tyler Posey (Scream en Jane the Virgin). 

Het is nog een kleine 3 weken wachten tot we deze film kunnen bewonderen, bekijk hieronder alvast de trailer om in de stemming te komen! 

Lees verder