Tsjongejongejongejonge! Het complete oeuvre van Rembo & Rembo online

Tsjongejongejongejonge! Het complete oeuvre van Rembo & Rembo online

Da’s toch gewoon nie te geleuven! Je kunt vanaf heden alles van de legendarische VPRO-jeugdserie Rembo & Rembo bij NPO Start bekijken. Het is voor het eerst dat volledige afleveringen online beschikbaar zijn gemaakt.

We hebben in tijden niet meer zo gelachen!

Eerder waren er al fragmenten van Rembo & Rembo te zien op de site van de VPRO en op YouTube. Deze fragmenten werden massaal bekeken en ook ontstond er steeds meer vraag naar de volledige uitzendingen. Jullie vragen, wij draaien, moet de NPO gedacht hebben! Sinds gisteren kun je via NPO Start namelijk helemaal opnieuw genieten van tientallen volledige afleveringen van Rembo & Rembo.

Bovenmaatse humor in Rembo & Rembo

Rembo & Rembo werd gemaakt door Maxim Hartman (de koning van ontregelende televisie) en Theo Wesselo. Het jeugdprogramma, waarin de twee mannen vanachter een tafeltje sketches aan elkaar praatten, werd van 1987 tot 1995 uitgezonden door de VPRO tijdens Villa Achterwerk. De slogan van het programma was: Rembo & Rembo; bovenmaatse humor van de op één na bovenste plank. Het was een ware hit onder de jeugd in die tijd. De NPO hoopt door de volledige afleveringen van Rembo & Rembo online te zetten echter ook nieuwe kijkers aan te trekken.