Regisseuse heeft spijt van uitstel Wonder Woman 1984

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Regisseuse heeft spijt van uitstel Wonder Woman 1984

Regisseuse heeft spijt van uitstel Wonder Woman 1984

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In oktober verrasten Warner en DC ons met het vervelende nieuws dat het vervolg op Wonder Woman is uitgesteld van november 2019 naar juni 2020. Dit zou met name geweest zijn om te voorkomen dat Warner twee DC-films te dicht op elkaar zou uitbrengen, want Joaquin Phoenix's Joker-film staat immers al gepland voor oktober. Regisseuse Patty Jenkins heeft nu bevestigd dat zij wel degelijk zelf om dit uitstel gevraagd heeft - en dat zij hier nu spijt van heeft.

Uitstel achteraf onnodig

Jenkins had geen zin om van Wonder Woman 1984 een haastklus te maken, dus zij vroeg Warner om de releasedatum van november 2019 uit te stellen. De filmmaakster kreeg het gevraagde uitstel, alleen blijkt nu dat dit misschien net nodig is geweest. Opnames van de film waren in december al afgerond, en inmiddels heeft Patty een eerste versie af waar ze helemaal tevreden mee is.

Haar reactie na het zien van deze voorlopige versie:  “Oh mijn god, kunnen we alsjeblieft die datum weer naar voren brengen! Ik kan niet wachten om de film uit te brengen?!” Jenkins snapt ook wel dat dit teveel gedoe zou zijn, maar daar baalt ze wel van: “Het is frustrerend om te moeten wachten”.

Zoals het er nu uitziet moeten we dus nog steeds tot 5 juni 2020 wachten voordat we Gal Gadot weer op het grote doek in actie kunnen zien als Wonder Woman.

Lees verder