Regisseur Edgar Wright werkt aan vervolg actiekraker Baby Driver

Veronica Superguide logo
Regisseur Edgar Wright werkt aan vervolg actiekraker Baby Driver

Regisseur Edgar Wright werkt aan vervolg actiekraker Baby Driver

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Baby Driver was een van de beste actiefilms van het afgelopen jaar. Regisseur Edgar Wright onthult nu dat er druk wordt gewerkt aan een vervolg op deze kaskraker!

Verliefd

In Baby Driver speelde Ansel Elgort (The Fault In Our Stars) de razendsnelle vluchtautochauffeur Baby. Wanneer hij verliefd wordt op de charmante serveerster Debora (Lily James), wil hij zijn leven beteren. Maar dat is makkelijker dan gezegd dan gedaan…

Soundtrack

De combinatie van spectaculaire achtervolgingen en een heerlijke soundtrack maakte Baby Driver de meest swingende actiefilms van 2017. Ook niet onbelangrijk: de film kostte slechts 35 miljoen dollar om te maken, maar bracht ruim 225 miljoen dollar in het laatje!

Aan de bak

Met zulke winsten is het niet vreemd dat Hollywood overweegt om een vervolg te maken. Dat wordt bevestigd door regisseur Edgar Wright (Shaun of the Dead). Hij vertelt in een interview met Entertainment Weekly dat de onderhandelingen al in volle gang zijn: “Ik denk dat de deal binnenkort rond is. Als het goed is, ga ik voor het tweede deel op zijn minst het scenario schrijven. Ik heb ideeën genoeg. Ik weet alleen niet of het mijn volgende film wordt, want ik heb ook nog wat andere projecten liggen, maar ik hoop dat we snel weer aan de bak kunnen!”

Lees verder