Vikings seizoen 5

Veronica Superguide logo
Vikings seizoen 5

Raaaah! Nieuwe afleveringen van Vikings binnenkort op Ziggo

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Kun je niet wáchten op woeste baarden, bebloede strijdbijlen en ehm… kloeke paardenstaarten? Dan is de kans groot dat je blij bent met nieuwe afleveringen van Vikings! Goed nieuws: de serie gaat binnenkort verder bij Ziggo.

Het vijfde seizoen van de populaire serie werd over twee jaar verdeeld… Eind 2017 was het eerste deel te zien, en een jaar later begon het tweede deel pas. In de VS eindigde dit afgelopen januari, maar in Nederland was seizoen ‘5b’ nog niet te zien.

Dit verandert op 15 juni: dan is de serie exclusief te zien bij Ziggo, als onderdeel van het Movies en Series XL-pakket.

Vikings

In de tweede helft van het vijfde seizoen zorgt Ivar (Alex Høgh) nog steeds voor problemen. Hij jaagt zijn halfbroers en stiefmoeder Lagertha weg uit Kattegat, zodat ze in Engeland een veilig thuis moeten zoeken. Daar mogen ze alleen blijven als ze optreden als een leger tegen ándere vikingen!

Deze situatie is niet lang houdbaar… De kinderen van Ragnar zoeken een manier om Ivar te verslaan.

Het zesde, laatste seizoen van Vikings verschijnt waarschijnlijk in het najaar van 2019. Het gaat wederom om 20 afleveringen, die waarschijnlijk over twee jaar worden uitgesmeerd, net als het vijfde seizoen. Als de info allemaal klopt, dan kunnen we in elk geval nog tot de zomer van 2021 van Vikings genieten!

Lees verder