Queer Eye trekt alles uit de kast voor een derde seizoen!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Queer Eye trekt alles uit de kast voor een derde seizoen!

Queer Eye trekt alles uit de kast voor een derde seizoen!

|
|

Laatste update:

Hallelujah! De Fab Five van Queer Eye komen terug naar Netflix met acht gloednieuwe afleveringen voor een derde seizoen. In de eerste twee seizoenen verblijdden de mannen de stad Atlanta met hun magie, maar voor het derde seizoen trekt de groep verder naar Kansas!

Emmy's

Netflix kondigt het nieuwe seizoen op het perfecte moment aan, aangezien het nieuws klakkeloos volgt op de vier (!) Emmy-nominaties voor beste gestructureerde realityprogramma, beste casting, beste beeld-editing en beste cinematography die Queer Eye heeft binnengesleept. Ook al is het tweede seizoen pas in juni online gegooid, de productie van seizoen 3 start al op 16 juli! En dat betekent dat we in 2019 opnieuw van deze helden kunnen genieten!

Even bijpraten

Mocht je nou helemaal geen idee hebben wat Queer Eye is, praten we je met genoegen even bij! Twaalf jaar geleden verscheen de realityserie Queer Eye for the Straight Guy, waarin vijf homomannen een slonzige hetero een volledige make-over gaven. Netflix greep de kans om een reboot te maken met beide handen aan, en inmiddels zijn Antoni, Tan, Karamo, Jonathan en Bobby de hartendieven van menig Netflix-liefhebber. Ieder hebben ze een niche en met hun kennis over koken, mode, psychologie, uiterlijk en interieur lappen ze de kandidaat helemaal op tot een perfect plaatje. Elke make-over eindigt met een groot evenement, zoals een date, een optreden of zelfs een huwelijksaanzoek. Nog niet overtuigd dat dit puur Netflix-goud is? Wij geven je 7 redenen waarom Queer Eye de beste realityshow is!

Lees verder