Waardevolle gezelligheid met Pennywise in IT: Chapter Two

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Waardevolle gezelligheid met Pennywise in IT: Chapter Two

Dolle pret met Pennywise in nieuwe trailer It: Chapter Two!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Je zou bijna vergeten dat Pennywise de clown over twee maandjes de bioscoop weer aandoet… Bijna, want hier is weer een adembenemende trailer van It: Chapter Two. Ha ha ha (help!).

Een duistere kracht schuilt in het plaatsje Derry, en de kinderen die Pennywise in het eerste deel van It tegenhielden zijn uitgewaaierd over het land. Hoe verder ze weg zijn, des te minder ze zich herinneren van de verschrikkingen, waardoor de boosaardige clown zijn terreur weer begint.

Mike Hanlon (Isaiah Mustafa) bleef als enige van de Loser’s Club achter in Derry, en probeert zijn oude vriendenclub weer bij elkaar te krijgen voor het te laat is!

De nieuwe trailer van It: Chapter Two ziet er weer zenuwslopend uit. Pennywise lijkt nog gekker en gevaarlijker dan in het eerste deel van It. Toen onderschatte The Loser’s Club misschien nog, maar dat overkomt hem geen tweede keer!

It: Chapter Two

De volwassen heren en dame van The Loser’s Club zijn verbluffend goed gecast! James McAvoy (X-Men, Glass), Bill Hader (Barry), Jessica Chastain (Interstellar, X-Men: Dark Phoenix) en Jay Ryan (Top Of The Lake) zijn een uitstekende voortzetting van het clubje zonderlingen. Van de dappere én grappige jongeren zien we in de tweede It gelukkig wel de nodige flashbacks.

De voorganger uit 2017 was een dikke hit, zeker voor een horrorfilm! Eerder werd het verhaal van Stephen King al verfilmd en uitgebracht als miniserie, in 1990. Die versie (met de doodenge Tim Curry) gaf hele generaties jongeren maagzuur, en de geüpdatete versie doet er niet voor onder!

It: Chapter Two verschijnt op 5 september in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder