• Hollywood

Popidool Harry Styles naakt in nieuwe film

Harry Styles

Harry Styles bracht miljoenen meiden het hoofd op hol, als zanger van de groep One Direction. Tegenwoordig doet hij dat nog steeds, maar dan gewoon als… Harry Styles. Het popidool gaat voor zijn volgende film, My Policeman, helemaal uit de kleren.

Styles vertelde in The Stern Show dat hij een naaktscène heeft in My Policeman: een nieuwe dramafilm over een homoseksuele politieman. Styles speelt de jonge agent uit de titel, die een relatie heeft met een mannelijke bibliothecaris (David Dawson). Omdat homoseksualiteit in de jaren 50 zwaar in de taboesfeer zat, trouwt Styles met Marion (Emma Corrin). Marion kan er niet tegen dat ze een ‘alibi-vrouw’ is, en na vele ruzies hangt ze het geheim van de mannen aan de grote klok.

Styles vertelde bij Howard Stern dat My Policeman de eerste film is waarvoor hij helemaal uit de kleren gaat. Kijkers krijgen ‘kleine Harry’ overigens niet te zeggen: ‘Maar wel mijn billen.’

Styles gaat met stijl!

Harry Styles was al een fenomeen als onderdeel van One Direction, maar solo doet hij het ook méér dan prima. Hij scoort de ene hit na de andere, speelde een grote rol in Dunkirk én betrad vorig jaar het Marvel Cinematic Universe (via Eternals).

Wanneer My Policeman verschijnt is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat de film dit jaar nog in de bioscoop draait én op Amazon Prime Video staat.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.