Peter Jackson niet betrokken bij peperdure Lord of the Rings serie

Veronica Superguide logo
Peter Jackson niet betrokken bij peperdure Lord of the Rings serie

Peter Jackson niet betrokken bij peperdure Lord of the Rings serie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Amazon is bezig met het maken van een serie van Lord of the Rings van minimaal vijf seizoenen, waar een biljoen dollars in gaat zitten. Er gingen heel wat speculaties de ronde over de Lord of the Rings- regisseur Peter Jackson en zijn eventuele medewerking aan de serie. Inmiddels heeft de regisseur zelf gezegd niet betrokken te zijn bij het maken van de Lord of the Rings serie.

In een interview met de Franse filmwebsite Allocine zegt hij: “Ik ben helemaal niet betrokken bij de Lord of the Rings serie. Ik snap dat mijn naam naar boven komt, maar ik heb niets met dit project te maken.”

Ook geen DCEU

Peter Jackson maakte ook gelijk korte metten met een tweede roddel, namelijk dat hij misschien een Dc Extended Universe-film zou willen maken. De komende twee jaar komen James Wan's  Aquaman (2018), David F. Sandberg's Shazam! and Patty Jenkins' Wonder Woman 2 (2019) uit. Daarna komen er nog veel meer van dit soort films uit waar nog regisseurs bij moeten worden gezocht. De roddel ging dat Jackson daar een van zou zijn.

Hij zei daarover: “Dat is niet waar. Ik heb daar niet over gesproken. Ik ben geen fan van strips, ik heb er nooit een gelezen en dan ook geen interesse om daar een bioscoopfilm van te maken.” 

Mortal Engines

Wat Jackson wél deed: een veelbelovende fantasyfilm maken, die vanaf 13 december dit jaar in de bioscoop te zien is. Gisteren kwam de adembenemende trailer uit.

Lees verder