Paul Rudd speelt dubbelrol in nieuwe Netflix-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul Rudd speelt dubbelrol in nieuwe Netflix-serie

Paul Rudd speelt dubbelrol in nieuwe Netflix-serie

|
|

Laatste update:

In Ant-Man and The Wasp is hij momenteel in een soort van dubbelrol te zien als Ant-Man én Giant-Man, maar Paul Rudd gaat zich nu echt aan een dubbelrol wagen. De sympathieke acteur gaat de hoofdrol, uhm pardon hoofdrollen, spelen in een nieuwe Netflix-serie getiteld Living With Yourself. Regie zal in handen zijn van de regisseurs van Little Miss Sunshine.

Betere versie van zichzelf

In deze achtdelige comedy-serie gaat Rudd een man spelen die met zichzelf in de knoop zit. Hij ondergaat een speciale behandeling in de hoop hierdoor een beter persoon te worden. Dit gaat echter mis, en zijn oude ik wordt vervangen door een geheel nieuwe verbeterde versie. Maar dan komen deze twee versies van dezelfde persoon elkaar tegen…

Echtpaar Jonathan Dayton en Valerie Faris, bekend van onder meer de hartverwarmende komedie Little Miss Sunshine, gaat de serie regisseren. Showrunner wordt Timothy Greenberg, die jaren actief is geweest als producent van het komische nieuwsprogramma The Daily Show.

Voordat Rudd echt gigantisch doorbrak met zijn rol als Ant-Man was hij natuurlijk al jarenlang succesvol als komiek in onder meer de Anchorman-films Role Models en I Love You, Man. Zijn komedie Dinner for Schmucks uit 2010 is sinds vorige week ook op Netflix te zien. Volgend jaar zal hij ook te zien zijn in de vooralsnog titelloze vierde Avengers-film, die eind april uitkomt.

Lees verder