Papa Jay uit Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Papa Jay uit Een Huis Vol
NPOEen Huis Vol

Papa Jay uit Een Huis Vol opnieuw vader geworden

|
|

Laatste update:

Papa Jay heeft al een huis vol kinderen, en daar is nu opnieuw een kind bijgekomen! Zijn vrouw Saffiera is bevallen van een dochter. De realityster, bekend van grote gezinnen-serie Een Huis Vol, kan zijn geluk niet op.

Noëlla Grace

De trotse vader stelt zijn kersverse dochtertje voor aan zijn fans. "Welkom Noëlla Grace López", schrijft hij bij een foto waarop hij zijn pasgeboren baby vasthoudt. Jay laat weten dat de bevalling goed is gegaan. "Wat was dit een hele mooie, powerful bevalling, met zoveel liefde en kracht." Moeder en dochter maken het goed.  

Groot gezin

De publiekslieveling uit Een Huis Vol heeft een groot gezin, dat hij grotendeels alleen heeft grootgebracht. Jay werd verlaten door zijn vrouw waarna hij er alleen voor stond met de opvoeding van hun vijf kinderen. Zijn zesde kind, dochtertje Leanna, overleed in 2010.

Liefdesgeluk

In 2020 leerde hij zijn huidige vrouw Saffiera kennen. Zij keek niet naar het programma en had dus geen idee dat Jay zo'n groot gezin heeft. Gelukkig accepteerden zijn kinderen Talitha, Danilo, Jairo, Jordan en Félice haar snel. "Ze is geweldig", zei Jay over Saffiera. "Ik heb haar nooit verteld hoe ze met mijn kinderen om moet gaan. Dat doet ze uit zichzelf."

Een Huis Vol is terug te kijken op NPO Plus. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder