Paasspektakel The Passion krijgt concert-versie in Ahoy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paasspektakel The Passion krijgt concert-versie in Ahoy

Paasspektakel The Passion krijgt concert-versie in Ahoy

|
|

Laatste update:

The Passion groeit uit zijn voegen! Het populaire muzikale paasspektakel breidt uit en zoekt de concertzaal op. Volgend jaar 20 april kun je namelijk meezingen met The Passion in Concert, waar nummers van de afgelopen edities centraal staan.

Nog groter

En het concert wordt meteen groot aangepakt! De grootste Passion-hits worden namelijk nogmaals ten gehore gebracht in Ahoy Rotterdam. Muzikaal leider van The Passion, Eric van Tijn, vertelt enthousiast: "De muziek is ditmaal leidend. Door herkenbare nummers - zoals Zeg me dat het niet zo is, Wit licht of Wat is dan mijn hart - te kiezen, gaat het verhaal echt leven. Dat voel je straks letterlijk en figuurlijk in je buik. Dit kan ook niet anders, de artiesten en muzikanten waar wij mee mogen werken zijn de besten van Nederland."

Het is nog niet bekend welke zangers meedoen aan het concert, maar producent Jacco Doornbos vertelt: "Uit ervaring weten we welke artiesten bij het publiek favoriet zijn en welke nummers het meest geliefd. Deze favorieten brengen we samen tijdens The Passion In Concert. In een combinatie van muzikale hoogtepunten, hits en kippenvelmomenten. Wij kunnen niet wachten om dit aan Nederland te laten horen." Wellicht zie je wel een paar van déze hoogtepunten terug. Net als bij The Passion tijdens pasen, wordt er in Ahoy gebruik gemaakt van verschillende plekken om het spektakel af te laten spelen. Zo zijn er meerdere podia en gebruiken ze special effects.

Meedoen?

Je kunt overigens ook zelf deel uitmaken van The Passion in Concert. Ze zijn namelijk nog opzoek naar een koor van 300 man! Je kunt je opgeven op thepassioninconcert.nl, waar je ook kaartjes voor het concert kunt kopen.

Lees verder