Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Own it: Miljuschka Witzenhausen gaat naakt om boodschap uit te dragen!

|
|

Laatste update:

Van sexy lingerie tot een heus paashaaspakje; als er iemand niet vies is van wat 'naakt' op social media is het Miljuschka Witzenhausen wel. Nu gaat ze alleen vanwege een heel andere reden uit de kleren.

De presentatrice wil namelijk haar volgers een hart onder de riem steken.

De zomer komt eraan

"Even een kleine #eerlijke foto beeldschermvulling", schrijft de positiviteitsgoroe bij een inderdaad eerlijke foto. "De zon schijnt waardoor we allemaal weer herinnerd worden dat we straks in zwemgoed mogen. Heerlijk en tegelijkertijd zenuwslopend, zeker na een tijd van corona waarin sporten moeilijker werd en eten vaak de enige uitlaatklep en/of troost is/was." 

Own it, flaunt it!

De coronakilo's zijn er mogelijk aangevlogen en ons zelfverzekerdheid gedaald naar standje nul. Maar dat is volgens Miljuschka nergens voor nodig. "Geruststellende gedachte: je bent niet de enige. Iedereen heeft een ander lijf en stoeit met zijn eigen gedachtes. Mijn tip: Own it and flaunt it", aldus Miljuschka die zelf ook weleens onzeker is. "Benoem over en naar jezelf alleen de positieve punten van je lichaam. Denk aan (jouw) kids die een ander beeld nodig hebben dan dat wij hebben gehad. Wees lief voor jezelf."

Bekijk hieronder de foto van Mil!

Lofuitingen

Uiteraard krijgt Mil weer heel wat lof voor haar ongefilterde post. Zo schrijft Angela Groothuizen: "Je bent prachtig". Een andere volger heeft er meteen baat bij. "Even nodig vandaag, dankjewel." 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify.

Lees verder