Owen Schumacher teleurgesteld over einde Koefnoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Owen Schumacher teleurgesteld over einde Koefnoen

Owen Schumacher teleurgesteld over einde Koefnoen

|
|

Laatste update:

Owen Schumacher had nog wel langer willen doorgaan met Koefnoen. De komiek noemt de beslissing van AVROTROS en de NPO "teleurstellend".

No more Koefnoen

"Wat ons betreft had het nog even door moeten gaan, maar goed, het is niet anders", zegt Owen Schumacher vandaag tegen Shownieuws (zie video hierboven). "Je weet dat er een keer een eind aan komt, maar als dan echt het besluit valt, is het toch een beetje teleurstellend."

Volgens de komiek zijn hij en collega Paul Groot het plezier van het maken van Koefnoen nooit verloren. Toch besloten de NPO en AVROTROS dat het programma niet meer past in de zaterdagavondprogrammering. Eind vorig jaar werd bekendgemaakt dat na dertien jaar en vijftien seizoenen de stekker uit het komische sketchprogramma zou worden getrokken.

Nieuwe pilot

Schumacher en Groot mogen wel aan de slag met een pilot voor een nieuw programma. "Maar dat is een beetje lastig, na zo veel jaar", aldus Schumacher tegen Shownieuws. "Dit is onze vorm, en dan moet je nu iets anders gaan maken." Op de vraag of het duo al enig idee heeft hoe het nieuw te maken programma eruit gaat zien, antwoordt Owen: "Paul is tot nu toe heel druk geweest met het repeteren voor het theaterstuk Into the Woods, dus veel tijd om na te denken hebben we nog niet gehad." We zijn benieuwd!

Lees verder