Oude MAFS-bekende duikt op in Lang Leve de Liefde

Wanneer je geen succes hebt in een liefdesprogramma, dan probeer je het gewoon bij een andere datingshow! Zo zien we in een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde een oude MAFS-deelnemer terug.

Married at first Sight
© RTL

Jeroen deed in 2019 mee aan Married at First Sight, maar dat werd geen succes. De 40-jarige uit Amersfoort vindt het erg lastig om een serieus persoon te vinden om zijn leven mee te delen en dus probeert hij het opnieuw op tv.

MAFS

Jeroen werd tijdens Married at First Sight gekoppeld aan Antoine. Het leek nog een succes te worden, maar helaas besloot het stel uiteindelijk toch uit elkaar te gaan. “Het lijkt soms in mijn ogen dat je ‘A’ zegt en ‘B’ doet. Ik zou ons huwelijk willen omzetten in een vriendschap”, zo liet Antoine weten. Jeroen sloot zich hierbij aan. “Lieve Antoine, je bent een bijzonder mens”, zo begon hij zijn break-up tekst. “Ik ben blij dat ik jou bij het altaar heb mogen leren kennen." Maar ook hij vond het beter om vrienden te blijven.

Samen in bed

In Lang Leve de Liefde wordt hij gekoppeld aan Robin. En het ziet ernaar uit dat deze keer het wél een succes kan worden. Robin heeft twee pleegkinderen en Jeroen is daar laaiend enthousiast over. Misschien niet zo enthousiast als Wendy, maar wie wel? Het wordt bijzonder gezellig tussen de twee. Zo liggen ze samen in bed en geeft Jeroen aan dat hij de aanrakingen van Robin erg prettig vindt. Wie weet heeft Jeroen eindelijk de juiste gevonden. En anders kan hij nog altijd meedoen aan First Dates.

Lang Leve de Liefde zie je dagelijks om 19.00 uur op SBS6.Niets missen van MAFS? Check hier onze Married at First Sight-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!