• NPO
  • TV

Oude bekende in Sinterklaasjournaal: ‘Ze moeten altijd mij hebben’

Door Alie Sierkstra
sinterklaasjournaal Hans Beijer b100 bassie en adriaan plaagpiet schoenen

Alles zit tegen in het Sinterklaasjournaal… Het lukt de pieten niet om de pakjes in Nederland te krijgen en tot overmaat van ramp wordt er ook nog eens een oude bekende lastiggevallen door plaagpiet!

De pieten doen hun uiterste best om de Sinterklaascadeautjes naar Nederland te brengen. Vrijdag zagen we ze in het Sinterklaasjournaal stuntelen met het vliegtuig – kijkers gingen stuk om deze geweldige internetgrap! Vandaag bleek dat de pieten het vliegtuig niet aan de praat hebben gekregen en dat het dus niet gelukt is om de pakjes op te halen.

B100 in het Sinterklaasjournaal

Ook elders in het land verloopt niet alles voorspoedig… Zo blijkt er een losgeslagen plaagpiet schoenen te verplaatsen! Deze plaagpiet koos daar alleen wel het verkeerde slachtoffer uit. Hij heeft namelijk niemand minder dan B100 uit Bassie en Adriaan (gespeeld door Hans Beijer) lastiggevallen. “Waarom moeten ze altijd mij hebben?” zo tiert hij. Kijkers vinden het geweldig!

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Je ziet het: er was weer een hoop te doen om het Sinterklaasjournaal. Vanavond was de ophef echter alleen maar leuk. Het ging immers niet om de gezonken boot, die kinderen in paniek achterlietde schok was zelfs zo groot dat de NTR ons gerust moest stellen!

Sinterklaasjournaal zie je elke werkdag om 18.00 uur op NPO 3.