Ouch! RTL Exclusief uitgesteld vanwege reacties

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens haalde zich gisteravond de woede van het tv-publiek op de hals. De satirische show RTL Exclusief werd scherp bekritiseerd, en een ‘deepfake’-filmpje van Johan Cruijff werd helemáál niet op prijs gesteld. RTL stelt het programma nu uit, “om het nóg beter te maken.”

RTL Exclusief, waarin met verschillende typetjes een talkshow nagedaan wordt, zou eigenlijk op 3 januari starten maar dat wordt zondag 10 januari. Volgens RTL “staat de basis, maar zijn er nieuwe inzichten ontstaan die de makers willen gebruiken”, zo schrijft nu.nl.

In de aflevering van gisteren ‘interviewde’ Beau van Erven Dorens bekende figuren als koningin Maxima, Mark Rutte en Johan Derksen. Hoewel sommige kijkers best moesten grinniken om de show, vonden veel kijkers het niet leuk.

RTL Exclusief: Angela de Jong terug van vakantie!

Zelfs Angela de Jong, de gesel van showbizzland, onderbrak haar vakantie (tv-kijkend op de bank) om te klagen bij de redactie van ‘haar’ Algemeen Dagblad. Volgens de kwelgeest van Hilversum was de oudejaarsconference van Martijn Koning beter dan RTL Exclusief.

Game, set en match: afgeserveerd. Zelfs de fans van Beau van Erven Dorens vragen onder zijn Instagram-account of de presentator niet beter iets anders kan gaan doen; maakt niet uit wat!

RTL zal proberen om de show wat scherper te maken, óf de formule een beetje te veranderen. Hopelijk zien we op 10 januari resultaat!