Big Brother 1999 Bart Ruud Willem

Veronica Superguide logo
Big Brother 1999 Bart Ruud Willem

Opnieuw geruchten over terugkeer Big Brother

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In februari hadden we het er al over dat er in Hilversum geruchten rond gonsden dat het reality-programma Big Brother wel eens terug zou kunnen keren op de buis. En nu zouden twee Veronica Inside-deejays deze geruchten nieuwe leven in hebben geblazen. De website Mediacourant zinspeelt er daarnaast op dat het succesvolle reality-programma in de plaats gaat komen van Utopia, een soortgelijk programma dat gerust een imitatie of nakomer van Big Brother genoemd mag worden. Want die show houdt er eind van het jaar mee op.

Begin 2020

Wilfred Genee’s Veronica Inside-sidekick Rick Romijn zou zich hebben laten ontglippen dat hij op de hoogte is van plannen over een terugkeer van Big Brother: “Ik hoorde in de wandelgangen dat Big Brother terug gaat komen. Het zou dan begin het nieuwe jaar moeten gaan plaatsvinden“, is wat hij er over losliet.

Volgens Genee zelf is het een simpel optelsommetje: Paul Römer en John de Mol hebben het programma bedacht, en die eerste is nu net terug bij Talpa, het netwerk van de Mol. Vooralsnog is er nog niks officieel, maar het klinkt inderdaad aannemelijk.

Lees verder