Opnames van tweede seizoen Papadag van start

Veronica Superguide logo
Opnames van tweede seizoen Papadag van start

Opnames van tweede seizoen Papadag van start

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Yes! De jonge vaders delen volgend jaar weer lief en leed. De comedyserie Papadag krijgt een tweede seizoen op NPO3.

In Papadag ontmoeten verschillende vaders elkaar elke donderdag bij de speelplaats. Ze praten over hun belevenissen, ergernissen en worden langzamerhand zelfs vrienden. De jonge vaders gaan samen hard op een technofeest, en zoeken innerlijke verlichting in een zelfgebouwde zweethut.

Hoewel de kijkcijfers van Papadag niet bijzonder goed waren, is de serie wel geliefd bij een vaste groep kijkers, en wordt de serie online aardig bekeken. 

De hoofdrollen worden gespeeld door Ruben van der Meer, Hajo Bruins, Hassan Salah Slaby, Guido Pollemans, David Lucieer en George Tobal. Alle bekende gezichten uit het eerste seizoen keren gewoon weer terug.

Papadag

De serie was eind 2017, begin 2018 te zien op NPO3. In 2019 is de serie niet te zien, waardoor veel mensen dachten dat Papadag afgesloten was, maar het blijkt gelukkig een tijdelijke stop te zijn.

De opnames voor het tweede seizoen gingen vandaag (24 april) van start. Papadag keert in het voorjaar van 2020 terug op de televisie, met acht nieuwe afleveringen.

Lees verder