Op de Schaal van Superguide: Arie Boomsma

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Op de Schaal van Superguide: Arie Boomsma

Op de Schaal van Superguide: Arie Boomsma

|
|

Laatste update:

Het is vandaag International Coming Out Day, dus wie kunnen we beter Op de Schaal van Superguide zetten dan Arie Boomsma? Niet omdat hij zelf uit de kast moet komen, maar omdat hij daarbij anderen de helpende hand biedt.

1. Heeft hij een boek geschreven of is er een boek over hem geschreven?

Ja, meerdere zelfs. Onder meer de boeken Beweeg!, Troost, Relishow en nog een aantal samenwerkingen met anderen. We zijn benieuwd of hij ook ooit nog een biografie gaat schrijven. 1 punt.

2. Wat is zijn reputatie?

Die van de ideale schoonzoon. Hij is zoon van een dominee, maakt maatschappelijk verantwoorde programma’s en is ontzettend aardig. Hij had een conflict met EO, maar stoomde daarna rustig door met het maken van zijn eigen programma’s. Oh en hij heeft een schattig dochtertje, ook daar scoort hij punten mee. 1 punt om precies te zijn.

3. Hoeveel programma’s/films/series heeft hij op zijn naam staan?

Best een boel. Voor de EO, de KRO en Net5 maakte hij onder meer 40 Dagen Zonder Seks, Een Betere Buurt, Over De Streep en The Island. 1 punt.

4. Hoeveel volgers op Twitter heeft hij?

Genoeg voor een punt: 67.300 volgers. 1 punt.

5. Hoe doet hij het bij de vrouwen?

Heel goed. En dat lichten we toe met onderstaande foto. Maar ’dont’t get your hopes up’ dames, hij blijft trouw aan zijn vrouw Romy, met wie hij dochter Bobby Jo heeft. 1 punt.

6. Is hij in aanraking met justitie geweest?

Niet onze Arie. 1 punt.

7. Hoe wordt hij gerecenseerd?

Goed. Hij is veelzijdig, zijn programma’s zijn over het algemeen origineel en hij wil graag een boodschap overbrengen. 1 punt.

8. Hoe ziet de toekomst er voor hem uit?

Wij denken dat hij nog lang op tv te zien zal zijn. Met zijn overstap naar Net5 zette hij een stap in een nieuwe richting. Ook had hij wat kleine acteerklussen. Bijvoorbeeld in de reclame van Holy Soda, die hem dan wel weer wat kritiek opleverde. In GTST en 't Schaep Met de Vijf Poten was hij kort te zien. Maar we zien hem in de toekomst graag een grotere acteerklus pakken. 1 punt.

9. Heeft hij ook succes over de grens?

Nee, maar als hij het echt zou proberen, zou hij ook daar zeker succes hebben. 0 punten.

10. Heeft hij bekende familieleden of vrienden?

Familie niet echt. Vrienden waarschijnlijk wel, maar daar loopt hij niet echt mee te koop. 0 punten.
Eindcijfer: 8.

Lees verder