Jan Versteegh en Sander Lantinga

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Versteegh en Sander Lantinga

OMG: Jan Versteegh en Sander Lantinga gaan samen naakt

|
|

Laatste update:

Lingo-presentator Jan Versteegh en Radio 538-dj Sander Lantinga verrassen hun insta-volgers met een wel héél opwindend kiekje: ze staan er allebei (bijna) poedelnaakt op. 

En dat heeft alles te maken met de Net5-show For One Night Only: He-le-maal Naakt. Hierin gaan BN'ers in hun nakie dansen om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Jan en Sander doen ook mee en geven alvast een dampend voorproefje! 

For One Night Only

Uiteraard gaat de slip nog niet helemaal uit. De heren willen het moment suprême, dé grote climax, natúúrlijk bewaren voor de uitzending zelf. For One Night Only: He-le-maal Naakt is een beetje komen overwaaien uit Engeland. Daar deden bekende Britten al 3 keer eerder ongeveer hetzelfde in The Real Full Monty. Die gingen ook naakt dansen om aandacht te vragen voor prostaatkanker.

Naakte BN'ers 

Ben je benieuwd welke BN'ers nog meer letterlijk voor lul gaan staan? Simon Keizer en Thijs Römer, bijvoorbeeld. Maar er zijn er nog veel meerFor One Night Only: He-le-maal Naakt is op 14 november om 20.30 uur te zien op Net5. 

Lees verder