Jan en Nienke, reunie, BZV

Veronica Superguide logo
Jan en Nienke, reunie, BZV

Oh nee: BzV-Jan en Nienke tóch uit elkaar

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het hing al een beetje in de lucht, maar waar het toen nog om geruchten ging, hebben Boer zoekt Vrouw-deelnemer Jan en zijn (inmiddels) ex-vriendin Nienke nu wel definitief de liefdesknoop doorgehakt: het is over en uit...

"We hebben andere ideeën over de toekomst", legt Jan uit aan KRO-NCRV. En dat maakt van Milou en Bastiaan nu het enige overgebleven BzV-koppel van afgelopen seizoen.

Kinderwens

"Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben", gaat Jan verder. De zorgboer, die de afgelopen tijd nogal veel op zijn bordje kreeg, wil niet dat Nienke door hem niet aan haar kinderwens kan toekomen. "Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan." Jan heeft al vier kinderen uit een eerder huwelijk. Drie jongens en een meisje!

Oh nee: BzV-Jan en Nienke tóch uit elkaar

Liefdesvakantie

Nienke en Jan probeerden met een liefdesvakantie (weekendje Vlieland) de beginnende breukjes in hun relatie te lijmen, maar... dat lukte helaas niet. "Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij", zo vertelt Nienke. "Maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken." Om alle ellende toch een beetje te verzachten: Jan en Nienke zijn gelukkig niet in een of andere 'vechtscheiding' beland. Nienke: "We gaan met liefde uit elkaar".

Oh nee: BzV-Jan en Nienke tóch uit elkaar

Lees verder