Schrijver en programmamaker Özcan Akyol

Veronica Superguide logo
Schrijver en programmamaker Özcan Akyol

Oei: ook Özcan Akyol denkt niet dat Chateau Meiland-succes nog lang duurt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Ondanks al het Chateau Meiland-succes is niet iedereen ervan overtuigd dat Martien en zijn familie nog lang een tv-hit blijven voor SBS6. Sterren op het Doek-presentator Özcan Akyol denkt zelfs dat het een kwestie van tijd is voordat we de Meilandjes alweer zijn vergeten.

Dat zegt de auteur, die vanavond (voorlopig) voor het laatst te zien met Sterren op het Doek (NPO 2), in de VARAgids. En hij is niet de enige die zich uitlaat over de Meilandjes: zo denkt Paleis voor een Prikkie-ster Frank dat de kijker Martiens 'neppe' gedrag niet lang meer gaat tolereren. Ook Story-journalist Karin Riethoven haalde uit naar het 'typetje' Martien

Özcan Akyol over Chateau Meiland

Ook gisteren scoorden de Meilandjes weer een kijkcijferrecord met Chateau Meiland op SBS6. Kasteelheer Martien kreeg het zelfs aan de stok met een droogtrommel! 'Eus' moet er echter niets van hebben. Hij snapt de hype ook niet echt. "Ik heb het één keer gezien en dat voelde als een reguliere aflevering van het bekende programma Ik Vertrek."

Hype

"Kennelijk is de gemiddelde Nederlander nogal geïnteresseerd in de schermutselingen van een doodnormaal gezin", denkt Özcan. Maar, zo waarschuwt hij: "Binnen de kortste keren duikt er een andere hype op en dan weerleggen we collectief onze aandacht. Zo ging het ook met De Luizenmoeder."

De voorlopig laatste aflevering van Sterren op het Doek, met gast Lee Towers, is vanavond om 20:25 te zien op NPO 2.

Lees verder