Temptation Island: Love or Leave

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island: Love or Leave

Nu al dikke blunder in Temptation Island?

|
|

Laatste update:

Het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave is nog maar net gestart, maar kijkers denken nú al een blunder te hebben ontdekt. In een teaser lijkt het erop dat je ziet wie de show binnenkort al verlaat.

In de eerste afleveringen van Temptation Island: Love or Leave leren de kandidaten elkaar kennen. Dat moet wel, want ze “zitten allemaal in hetzelfde beschuitje!”

Oplettende kijkers zagen in een trailer van Temptation iets opvallends: een onbekende kandidaat! Ze stuurden de tip door naar de ‘realitywatchers’ van Team Tempa.

Nu al dikke blunder in Temptation Island?

Koen, de vriend van Deborah, lijkt nergens te bekennen in deze korte scène. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de vernieuwde opzet van Temptation Island, waarin de single verleiders óók kandidaten weg kunnen sturen! Heb je geen interactie met de mensen in de villa? Dan kun je wieberen!

Temptation Island: Love or Leave op Videoland

Het heeft er dus alle schijn van dat Koen en Deborah Temptation Island binnenkort alweer verlaten. Wie de nieuwe deelnemers precies zijn is helaas nog niet bekend.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Waarschijnlijk duurt het niet héél lang tot we er achter komen: op donderdag 2 september staat er weer een nieuwe aflevering voor je klaar op Videoland.

Lees verder