Nostalgie: Jeff Goldblum gaat in Jurassic World 2 spelen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nostalgie: Jeff Goldblum gaat in Jurassic World 2 spelen

Nostalgie: Jeff Goldblum gaat in Jurassic World 2 spelen

|
|

Laatste update:

Eén van de sterren uit Jurassic Park heeft een rol in het tweede deel van de Jurassic World-reeks. Jeff Goldblum tekende volgens The Hollywood Reporter voor een terugkeer naar de wereld van dinosauriërs.

Jurassic World 2

J.A. Boyana (A Monster Calls) regisseert het vervolg van Jurassic World uit 2015, die in de top vier van meest succesvolste films aller tijden staat. Ook Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren terug in de sequel. De release van de tweede Jurassic World film staat gepland in juni 2018.

Dr. Ian Malcolm

Jeff was te zien in zowel Jurassic Park uit 1993 als opvolger Jurassic Park: The Lost World uit 1997. Hij speelde daarin de rol van Dr. Ian Malcolm. Zijn personage overleefde de eerste twee films en werd kort genoemd in de derde, Jurassic Park III. Ook in Jurassic World komt de naam van Dr. Malcolm even voorbij als de assistente van Dallas Bryce Howard's personage Claire een boek leest van de wetenschapper.

Studio Universal heeft nog niet bevestigd dat Jeff opnieuw in de huid kruipt van Ian Malcolm. Goldblum was als laatst te zien in Independence Day: Resurgence en speelt binnenkort in Marvel’s Thor: Ragnarok.

Lees verder