Nog meer GTST Classics op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nog meer GTST Classics op Videoland

Nog meer GTST Classics op Videoland

|
|

Laatste update:

Alsof we al niet genoeg nieuwe series te bekijken hebben, kunnen we ons ook weer opmaken voor een duik in de oude doos op Videoland. Want na het succes van het eerste seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden verschijnt bij Videoland binnenkort ook de tweede reeks op het platform.

Zomeropvullertje

Afgelopen zomer was het eerste seizoen uit 1990-1991 al te zien, als zomeropvullertje voor de nieuwe afleveringen van de oersoap. Elke dag verschenen er toen drie afleveringen online. De oude avonturen van Linda, Arnie, Laura, Robert en Suzanne bleken een meesterlijke zet. De oude meuk was zo'n succes, dat Videoland er een vervolg aan geeft.

Jef

Op maandag 22 januari zal het tweede seizoen uit 1991-1992 dan ook van start gaan op Videoland. Een aantal gezichtsbepalende mensen zoals Linda, Laura, Robert en Martine zijn even niet te zien, maar maken al snel weer hun comeback. In die tijd werden de scripts nog letterlijk vertaald uit het origineel en die personages werden er toen uitgeschreven. Gelukkig maakten ze daar snel een einde aan en begonnen hun eigen verhalen te schrijven. Helen, Daniel, Suzanne zijn wel alle afleveringen van de partij. Net als Jef Alberts, die in dit seizoen zijn opwachting maakt. 

Lees verder