Nog een keer Spider-Man? Tobey Maguire zou meteen 'ja' zeggen

Tobey Maguire staat te trappelen om nóg een keer in het strakke superheldenpak van Spider-Man te kruipen!

Tobey Maguire

De acteur, die tussen 2002 en 2007 in drie films Peter Parker speelde, keerde in 2021 nog een keer terug als Spider-Man in één van de succesvolste films aller tijden: No Way Home. Als het aan Tobey ligt, komt er absoluut nog een vijfde keer bij!

'Waarom zou ik dat niet willen?'

Toen de acteur werd benaderd om in Spider-Man: No Way Home te spelen, twijfelde hij geen moment. "Toen ze me belden, dacht ik: eindelijk!", zegt hij in een interview voor Marvel. "Ik hou van deze films en ik hou van alle verschillende series. Als ze me bellen met de vraag of ik nog een scène zou willen opnemen als Spider-Man dan roep ik meteen 'ja!' Waarom zou ik dat niet willen?"

Drie generaties Spiders

In Spider-Man: No Way Home, met Tom Holland in de hoofdrol, kwamen drie generaties aan Spider-Men samen. Zo was ook Andrew Garfield te zien. Hij speelde de rol van Spidey in The Amazing Spider-Man (2012) en The Amazing Spider-Man 2 (2014). Sony houdt tot nu toe de lippen op elkaar als het om een nieuwe Spider-Man-film gaat. Maar gezien het succes - No Way Home staat op nummer zeven in de lijst met succesvolste films aller tijden - lijkt het ons onvermijdelijk dat we de webslingeraar binnen afzienbare tijd weer terugzien op het witte doek!

Bron: ANP/Veronica Superguide