Nikkie de Jager

Veronica Superguide logo
Nikkie de Jager
BN'ers

Nikkie de Jager kreeg filmrol aangeboden in Los Angeles

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Nikkie de Jager kreeg een filmrol aangeboden in Los Angeles. Toch zullen we haar niet op het witte doek zien, want zodra de castingdame erachter kwam dat ze in Nederland woont trok ze haar aanbod terug.

‘Jij bent de perfecte vrouw’

Ik was een paar weken geleden op de wereldpremière van Doctor Strange in Hollywood”, vertelde Nikkie de Jager tijdens het filmfestival in Cannes aan het ANP. “Toen ik de zaal uitliep, kwam er een vrouw naar mij toe die zei: ‘jij bent de perfecte vrouw voor een rol die ik moet casten’.”

‘Blijkbaar toch niet zo perfect’

Nikkie gaf enthousiast haar nummer, maar toen de castingdame zag dat het een Nederlands nummer was, had ze geen interesse meer. “‘Nederland? Nou, laat dan maar.’ Blijkbaar was ik toch niet zo perfect voor de rol”.

Ooit nog een filmdebuut?

Het is een grote droom van de visagiste om ooit in een film te spelen. “Maar als ik het doe, dan wil ik het wel goed doen. Dus niet met een klein rolletje, maar gróót. En bij voorkeur internationaal.” Nikkie heeft al vaker contact gehad met Nederlandse filmmakers. “Maar het was altijd iets heel kleins. Of dat ik dacht: moet dit nou echt mijn eerste rol zijn? Dan wacht ik liever nog even.

Voorlopig houdt Nikkie het bij YouTube en presenteren. Het hosten van het Songfestival vorig jaar was zowel de influencer als de kijkers goed bevallen. Over de show in Turijn was de make-up artist niet zo te spreken… Het deed me alleen maar meer waarderen hoe goed wij alles vorig jaar op orde hadden.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

 

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder