Nieuwe trauma's door/voor Gordon Ramsay

Veronica Superguide logo
Nieuwe trauma's door/voor Gordon Ramsay

Nieuwe trauma's door/voor Gordon Ramsay

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tv-kok Gordon Ramsay mag van de Amerikaanse tv-zender Fox weer twee seizoenen maken van zijn kookprogramma Hell's Kitchen.

Nieuwe seizoenen

Gordon Ramsay heeft het maar druk. Naast zijn vele restaurants met hier en daar een paar Michelinsterren, is hij zelf de ster van de televisieprogramma's waar we hem natuurlijk vooral van kennen. We hebben het even opgezocht: Gordon Ramsay is momenteel betrokken bij Masterchef US, Masterchef Junior, Hotel Hell én Hell's Kitchen US. Volgens Forbes heeft hij met dit alles in 2015 zo'n 60 miljoen dollar verdiend, waarmee hij op de 21e plaats belandde van hun ranglijst met best verdienende celebrities.

In Hell's Kitchen nemen twee teams het in de keuken tegen elkaar op om te zien wie zich uiteindelijk meester van de keuken mag noemen. Het zestiende seizoen staat op het punt te beginnen in de VS, en zender FOX heeft zojuist bekendgemaakt dat er ook zeker een zeventiende en achttiende seizoen gaan komen. Ramsay legt de lat nog wat hoger in de vernieuwde show, want ditmaal gaat hij op zoek naar chef-koks met meerdere jaren ervaring die voor de kritische Ramsay gaan koken.

Nieuwe trauma's

De hoofdprijs in het zestiende seizoen is een baan als chef-kok in Ramsay's restaurant in hotel-casino The Venetian in Las Vegas. Voor de andere kandidaten draait de deelname echter vaak uit op een traumatische ervaring. Ramsay zelf lijkt zijn bloeddruk ook weinig goed te doen met zijn uitbarstingen. Weet je indruk op de chef te maken of zijn medelijden te winnen, dan blijkt er toch een ontzettend lieve vent onder al die agressie te zitten. Televisie waar we van houden, natuurlijk.

Hieronder daarom twee video's, eentje kort en eentje lang, omdat we als we heel eerlijk zijn nooit genoeg kunnen krijgen van Raging Ramsay. Let na de korte scheldpartij in de eerste video vooral op deelnemer Raj in de tweede: seizoen 8 zou zomaar eens de allerslechtste (en zieligste) kandidaat ooit kunnen hebben gehad!

Lees verder