Nieuwe Trailer voor Netflix-thrillerserie YOU

Door Redactie
You Joe Guinevere Netflix

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de thrillerserie YOU. De streamingdienst had in oktober al onthuld wanneer je vast wat dagen in je agenda vrij moet ruimen om de tien afleveringen van het eerste seizoen te bingen. De Tweede Kerstdag-lunch bij je schoonouders zal vroeg afgelopen zijn dit jaar, want YOU is namelijk vanaf 26 december te zien.

Stalker from hell

In YOU zien we hoe Joe (Penn Badgley, vooral bekend als Dan uit Gossip Girl) en Guinevere (Elizabeth Lail) kneiterverliefd op elkaar worden. Zij is een schrijfster, hij heeft een eigen boekenwinkel, en de twee kunnen hun geluk met elkaar niet op. Totdat Joe ineens erg bezitterig wordt, en hij Guinevere's vriendinnen hiervan de schuld geeft, met hartsvriendin Peach (Shay Mitchell uit Pretty Little Liars) voorop. Guinevere vindt Joe terecht ineens heel creepy en maakt het uit. Maar daar begint de ellende pas, want hierna ontpopt deze enge ex zich tot een stalker from hell...

Goed ontvangen in de VS

In Amerika is YOU al sinds eind juli te zien op Netflix, en daar werd de door de producenten van Riverdale gemaakte serie erg goed ontvangen. Het eerste seizoen van de op de thriller-roman van Caroline Kepnes gebaseerde serie heeft een score van 90% op Rotten Tomatoes.