Nieuwe trailer voor Alita: Battle Angel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer voor Alita: Battle Angel

Nieuwe trailer voor Alita: Battle Angel

|
|

Laatste update:

In december dook al de eerste trailer op voor het scifi-spektakel Alita: Battle Angel, maar in deze nieuwe trailer zien we veel meer actie. Waar die eerste teaser een poging leek te doen het geheel als een Young Adult-film te presenteren, doet deze volwaardige trailer het lijken alsof we hier met een nieuwe Terminator te maken hebben. Maar dan wel eentje met hele grote ogen.

De Terminator-gelijkenis is natuurlijk niet helemaal onverwacht aangezien de bedenker van die films ook de producent is van Alita Battle Angel. Sterker nog, James Cameron is er al zowat twintig jaar mee bezig om de mangastrip Battle Angel Alita te verfilmen. En als je weet dat de film op een Mangastrip gebaseerd is, dan snap je ook waarom Alita zo doet denken aan Ghost In The Shell, en waarom ze zulke belachelijk grote kijkers heeft.

Alita, wat heb je grote ogen?!

Over grote ogen gesproken: Christoph Waltz speelt ook mee als de wetenschapper die Alita redt van de schroothoop, en zich als een soort Giuseppe ontfermt over Pinocchio Alita. En gevoel voor humor kan de casting-agenten van deze film niet ontzegd worden, want laat nou net diezelfde Christoph Waltz een paar jaar terug ook in de Tim Burton-film Big Eyes hebben gespeeld, over een vrouw die mensen met buitenproportioneel grote ogen schildert.

Regie voor Alita: Battle Angel is trouwens niet in handen van James Cameron. Dit liet hij over aan Robert Rodriguez, wiens CV druipt van het bloed dankzij spetterende aktiefilms als Desperado, From Dusk Till Dawn, Sin City, Planet Terror, Machete en natuurlijk ook Machete Kills.

Alita: Battle Angel is vanaf 20 december te zien, ook in Imax zodat die ogen nog groter lijken.

Lees verder