Nieuwe trailer Harry And Meghan: A Royal Romance

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer Harry And Meghan: A Royal Romance

Nieuwe trailer Harry And Meghan: A Royal Romance

|
|

Laatste update:

Koninklijke families spreken tot de verbeelding, of we nu kijken naar The Crown, De Troon óf De Kroon! De Lifetime-film over prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle is iets minder ambitieus, maar wel heerlijk cheesy! Bekijk vlug de laatste trailer.

Het huwelijk tussen de Engelse prins en de (gewezen) Suits-actrice vindt over ruim een maand plaats. Lifetime probéért voor die tijd nog even te scoren met dit romantische drama.

Alle ingrediënten voor een avondje snotteren zijn aanwezig. Een rebelse prins, die maar niet wil opgroeien; een gescheiden actrice die teleurgesteld is in de liefde. De druk van de beroemdheid, twijfelachtige decors en een echte giraffe. Lifetime trekt alle registers open! Naast de druk van de buitenwereld, heeft het duo het ook te stellen met weerstand van de Koninklijke familie, vanwege Markles eerdere huwelijk. 

Prijzen zal deze film niet in de wacht slepen, maar daar gaat het niet om! Prins Harry (Murray Fraser) en Meghan Markle (Parisa Fitz-Henley) zijn wel erg sterk gecast.

Harry And Meghan: A Royal Romance is op 13 mei te zien op de Amerikaanse zender Lifetime. De échte Harry en Meghan trouwen krap een week later, op 19 mei.

Lees verder