Nieuwe Trailer Deadpool 2 weer belachelijk vet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe Trailer Deadpool 2 weer belachelijk vet

Nieuwe Trailer Deadpool 2 weer belachelijk vet

|
|

Laatste update:

De krankzinnige marketingcampagne voor Deadpool 2 blijft maar raak schieten. Het begon met een teaser trailer waarin Deadpool (met zijn masker én een pruik op) schilder Bob Ross imiteert, vervolgens kregen we meerdere briljante posters waarin de superantiheld zowel Flashdance als Michelangelo's Schepping van Adam nadoet. Daar kwam nog een puike volledige trailer bij en deze nieuwe trailer doet er vervolgens nog een schepje bovenop.

Mama Said Knock You Out

Waar Deadpool 2 zich in de vorige trailer nog aanprees als ‘de nieuwste film van de studio achter 27 Dresses en The Devil Wears Prada’, roemt de film zich nu als de nieuwste blockbuster ‘from the studio that killed Wolverine’. Net als in de vorige trailer zien we weer brute schietpartijen afgewisseld met grove one-liners, en dat alles natuurlijk op de tonen van LL Cool J’s Mama Said Knock You Out.

“Pump the hate brakes Thanos!”

In deze sequel neemt de titelheld het op tegen de humeurige Cable, gespeeld door Josh Brolin. Zoals te verwachten steekt Deadpool-acteur Ryan Reynolds nu al de draak met het feit dat zijn tegenspeler deze zomer ook als Avengers-baddie Thanos te zien is in Avengers: Infinity War. “Pump the hate brakes, Thanos!” horen we Deadpool roepen. Cable is een supersoldaat afkomstig uit de toekomst, maar als deze Deadpool in de nek steekt terwijl hij hem toegromt “Je bent een clown verkleed als een seksspeeltje” vraagt Marvel-personage Deadpool zich hardop af of deze Cable toch niet misschien uit het concurrerende D.C. Universum komt.

X-Force

Ook ontstaat er wat meer duidelijkheid over de samenstelling van X-Force, het superteam dat Deadpool en zijn vriend Weasel (T.J. Miller) besluiten op te richten. Zo bestaat het onder meer uit Domino (Zazie Beetz, bekend van de serie Atlanta), Bedlam (Terry Crews, van Brooklyn Nine-Nine en The Expendables), Shatterstar (Lewis Tan) en een nog onbekend personage gespeeld door Bill Skarsgard, bekend als de doodenge clown Pennywise uit de nieuwe It. Daarnaast is er ook nog ene Peter, die helemaal niet over superkrachten beschikt maar toevallig op de advertentie afkwam. Deadpool 2 knalt op 17 mei snoeihard alle bioscopen binnen. Voor de liefhebbers is er in veel bioscopen ook op 16 mei een Marathon met beide films achter elkaar.

Lees verder