Nieuwe trailer cross-over Supernatural en Scooby-Doo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe trailer cross-over Supernatural en Scooby-Doo

Nieuwe trailer cross-over Supernatural en Scooby-Doo

|
|

Laatste update:

Deze week verschijnt de langverwachte cross-over tussen Supernatural en Scooby-Doo. En afgaande op de nieuwste trailer wil je die niet missen!

Prettig gestoord

De gebroeders Winchester bestrijden al bijna vijftien jaar lang bovennatuurlijke dreigingen. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat het duo het pad zou kruisen van de Scooby Gang, eveneens gespecialiseerd in gevaren van gene zijde. Deze week is het dan zover in een aflevering met de veelzeggende titel ‘ScoobyNatural’. En afgaande op de nieuwste trailer mogen fans van beide series deze prettig gestoorde cross-over niet missen!

Griezelig

In de trailer is te zien hoe Dean en Sam op mysterieuze wijze in het tekenfilmuniversum van Scooby-Doo belanden. Daar ontmoeten ze Scooby, Shaggy, Daphne, Fred en Velma. Uiteraard duurt het niet lang voordat het gezelschap op een griezelige tegenstander stuit. En als je sterft in het tekenfilmuniversum, overlijd je ook in het echte leven. Tot overmaat van ramp heeft Dean meer oog voor Daphne dan voor het dreigende gevaar!

De cross-overaflevering van Supernatural is aanstaande donderdag te zien op de Amerikaanse zender The CW. We weten helaas nog niet of en wanneer de aflevering in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder