A Quiet Place John Krasinski als Lee Abbott

Veronica Superguide logo
A Quiet Place John Krasinski als Lee Abbott

Nieuwe releasedatum A Quiet Place Part II

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Blijf zitten waar je zit, en verroer je niet! A Quiet Place Part II komt eerder uit dan verwacht. Pak je agenda er maar bij, voor het vervolg op dé horrorsensatie van vorig jaar.

De A Quiet Place-sequel komt twee maanden eerder uit dan gepland: op 20 maart 2020. De film gaat op het SXSW-festival in voorpremière, waarna de rest van de wereld een paar dagen later aan de beurt is.

A Quiet Place was één van de horrorverrassingen van 2018, een jaar waarin we toch al niet mochten klagen dankzij o.a. Hereditary en Halloween. Door de ijzingwekkende stilte kwamen de geluiden die wél in de film zaten nog een tien keer zo hard binnen. Zelfs Stephen King is fan!

A Quiet Place Part II

Het vervolg op de muisstille horror werd al vrij snel aangekondigd. Regisseur John Krasinski is weer van de partij, net als hoofdrolspelers Emily Blunt en Millicent Simmonds. De opnames van de sequel vinden komende zomer plaats in de staat New York.

Een nieuw gezicht is Peaky Blinders-ster Cillian Murphy; hij speelt een nieuwe hoofdrol om Krasinski zelf, wiens personage Lee de eerste film niet overleefde, te vervangen. Dit is schijnbaar ook een belangrijk thema in de film. Nadat de familie Lee in de eerste film totaal geïsoleerd leefde, komen ze in het vervolg andere mensen tegen. Klinkt geruststellend, maar in horrorfilms blijken de mensen dan vaak nog erger te zijn dan de beesten!

We zien het over een klein jaar!

Lees verder