Nieuwe Predator-trailer introduceert Mega-Predator

Veronica Superguide logo
Nieuwe Predator-trailer introduceert Mega-Predator

Nieuwe Predator-trailer introduceert Mega-Predator

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat is voor science fiction- en actiefans nou mooier dan een Predator? Nou gewoon, een Mega-Predator natuurlijk! De nieuwste trailer voor de in september te verschijnen reboot stelt je voor aan deze anabole steroïden-uitvoering van je favoriete moordlustige ruimtemonster.

Alsof Godzilla seks heeft gehad met The Predator

De eerste trailer voor de nieuwe Predator-film liet nog weinig zien, maar daar brengt deze tweede trailer verandering in. Ook al is die een minuut korter, toch laat dit nieuwe promofilmpje meer actie zien dan de eerste. En aan het eind krijgen we een glimp van de Mega-Predator. Dit beest ziet eruit alsof Godzilla seks heeft gehad met The Predator en de twee gedrochten samen een uit de kluiten gewassen liefdesbaby hebben gekregen!

Gekkenbusje vol slachtvee

Ook krijgen we meer van het verhaal te weten: Boyd Holbrook speelt een veteraan die een aanvaring met The Predator heeft overleefd. Omdat iedereen hem voor gek verklaart, stuurt het leger hem naar een inrichting voor getraumatiseerde soldaten. In het gekkenbusje onderweg naar deze kliniek ontmoet hij zijn collega's: allemaal stoere kerels die hoogstwaarschijnlijk één voor één als slachtvee voor de Predator zullen dienen.

The Predator gaat vanaf 13 september snoeihard huishouden in de bioscopen, zoals het origineel dat vorig jaar nog deed.

Lees verder